Politika privatnosti

Pravila privatnosti

Politika privatnosti za Grow-Communication j.d.o.o.

Općenito

Grow-Communication j.d.o.o.  (dalje u tekstu “mi”, “naša tvrtka” ili “Grow-Communication”) poštuje vašu privatnost i obvezuje se na zaštitu vaših osobnih podataka u skladu sa zakonodavstvom Republike Hrvatske o zaštiti osobnih podataka. Ova politika privatnosti opisuje načine na koje prikupljamo, koristimo, obrađujemo i štitimo vaše osobne podatke.

Vrste osobnih podataka koje prikupljamo

Pri prijavi na našu web stranicu, tražimo od vas određene osobne podatke kako bismo vam mogli pružiti naše usluge. To mogu uključivati:

  • Vaše ime i prezime
  • Kontakt informacije, uključujući vašu adresu e-pošte i telefonski broj
  • Podaci o vašem obrazovanju, kvalifikacijama i iskustvu
  • Podaci o vašem radnom iskustvu
  • Podaci o vašoj trenutnoj zaposlenosti, uključujući vašu trenutnu plaću i uvjete zaposlenja
  • Vaš životopis i motivacijsko pismo
  • Podaci o vašem državljanstvu i boravištu

Osim toga, prikupljamo podatke o vašoj upotrebi naše web stranice, uključujući vašu IP adresu, vrstu preglednika, podatke o vašem računalu, kao i informacije o stranicama koje ste posjetili prije i nakon posjeta našoj web stranici.

Načini prikupljanja osobnih podataka

Osobni podaci prikupljaju se izravno od vas tijekom procesa prijave na našoj web stranici, kao i tijekom bilo kojeg naknadnog interakcije s našim tvrtkom. Također, možemo prikupljati vaše osobne podatke iz drugih izvora, kao što su javne baze podataka, društvene mreže i drugi online izvori.

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Prikupljamo vaše osobne podatke kako bismo vam mogli pružiti usluge agencije za posredovanje prilikom zapošljavanja stranih radnika u Republici Hrvatskoj. Vaši podaci će biti korišteni kako bi vas kontaktirali u vezi s mogućnostima zaposlenja i pružili vam savjete i podršku tijekom procesa zapošljavanja. Vaši podaci mogu biti dijeljeni i anonimizirani u statističke svrhe i kako bismo poboljšali naše usluge.

Također, vaši osobni podaci mogu biti obrađivani u svrhu ispunjavanja naših zakonskih obveza, kao što su porezne obveze, zaštita prava tvrtke u okviru sudskih postupaka te sprečavanje prijevara.

Pristup i dijeljenje osobnih podataka

Vaši osobni podaci bit će dostupni samo djelatnicima tvrtke Grow-Communication i našim partnerima koji su uključeni u proces posredovanja prilikom zapošljavanja stranih radnika u Republici Hrvatskoj. Nećemo dijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama bez vašeg prethodnog pristanka, osim ako to zahtijevaju zakonske obveze.

Sigurnost osobnih podataka

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni na siguran način i zaštićeni protiv neovlaštenog pristupa, otkrivanja ili zlouporabe. Primjenjujemo razne tehničke i organizacijske mjere za zaštitu vaših osobnih podataka, uključujući pristup samo ovlaštenim osobama, sigurnu pohranu naših servera i korištenje šifriranja podataka.

Vrijeme pohrane osobnih podataka

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni samo onoliko koliko je potrebno za ostvarenje svrhe za koju su prikupljeni, osim ako zakon ne propisuje dulje razdoblje pohrane.

Vaša prava u vezi s osobnim podacima

U skladu s važećim zakonskim propisima, imate pravo zatražiti pristup, ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka, ograničenje obrade, prigovor na obradu ili prijenos vaših podataka drugom pružatelju usluga. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, molimo vas da nas kontaktirate putem adrese e-pošte navedene na našoj web stranici.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našom politikom privatnosti ili obradom vaših osobnih podataka, molimo vas da nas kontaktirate putem adrese e-pošte navedene na našoj web stranici.

Izmjene politike privatnosti

Pridržavamo si pravo izmjene ove politike privatnosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti. Stoga vas molimo da povremeno provjeravate ovu stranicu kako biste bili upoznati s eventualnim promjenama.

Kolačići

Naša web stranica može koristiti kolačiće (cookies) za praćenje aktivnosti korisnika i poboljšanje naših usluga. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju i omogućuju nam bolje razumijevanje vaših interesa i preferencija. Možete upravljati postavkama kolačića u vašem pregledniku ili odbiti korištenje kolačića, ali imajte na umu da to može utjecati na funkcionalnost naše web stranice.

Poveznice na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice koje nisu pod našom kontrolom. Ne odgovaramo za zaštitu privatnosti i sigurnost podataka na tim web stranicama te vas potičemo da pažljivo pročitate politiku privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice i davanjem svojih osobnih podataka putem kontakt forme, e-pošte ili telefona, dajete svoj pristanak na prikupljanje, obradu i korištenje vaših osobnih podataka u skladu s ovom politikom privatnosti.

 

 

 

 

Scroll to Top