Postavke kolačića

Postavke kolačića

Vaša upotreba kolačića na web stranici www.grow-communication.com je detaljno objašnjena u ovom dokumentu kako bi se korisnicima pružila transparentnost i kontrola nad njihovom privatnošću. Evo pregleda informacija koje su obuhvaćene:

 1. 1. Uvod

  Naša web stranica www.grow-communication.com (u daljnjem tekstu: “web stranica”) koristi kolačiće i druge srodne tehnologije (radi praktičnosti sve tehnologije nazivaju se “kolačići”). Kolačiće postavljaju i treće strane sa kojima surađujemo. U donjem dokumentu obavještavamo vas o upotrebi kolačića na našoj web stranici.

  2. Što su kolačići?

  Kolačić je mala jednostavna datoteka koja se šalje zajedno sa stranicama ove web-stranice i koju vaš preglednik sprema na tvrdi disk vašeg računala ili drugog uređaja. Informacije pohranjene u njima mogu se vratiti na naše poslužitelje ili na poslužitelje relevantnih trećih strana tijekom sljedećeg posjeta.

  3. Što su skripte?

  Skripta je dio programskog koda koji se koristi za pravilno i interaktivno funkcioniranje naše web-stranice. Ovaj kod se izvršava na našem poslužitelju ili na vašem uređaju.

  4. Što je web beacon?

  Web beacon (ili pixel tag) je mali, nevidljivi dio teksta ili slike na web stranici koji se koristi za praćenje prometa na web-stranici. Da biste to učinili, razni podaci o vama pohranjuju se pomoću web-pretraživača.

  5. Kolačići

  5.1 Tehnički ili funkcionalni kolačići

  Neki kolačići osiguravaju da određeni dijelovi web-stranice rade ispravno i da vaše korisničke postavke ostaju poznate. Postavljanjem funkcionalnih kolačića olakšavamo vam posjet našoj web-stranici. Na taj način ne morate više puta unositi iste podatke prilikom posjeta našoj web-stranici i, na primjer, artikli ostaju u vašoj košarici dok ne platite. Ove kolačiće možemo postaviti bez vašeg pristanka.

  5.2 Statistički kolačići

  Statističke kolačiće koristimo za optimiziranje iskustva web stranice za naše korisnike. Ovim statističkim kolačićima dobivamo uvid u upotrebu naše web stranice. Tražimo vaše dopuštenje za postavljanje statističkih kolačića.

  5.3 Kolačići za oglašavanje

  Na ovoj web stranici koristimo reklamne kolačiće koji nam omogućuju uvid u rezultate kampanje. To se događa na temelju profila koji kreiramo na temelju vašeg ponašanja na www.grow-communication.com. Ovim kolačićima vi ste kao posjetitelj web stranice povezani s jedinstvenim ID-om, ali ti kolačići neće profilirati vaše ponašanje i interese za prikazivanje personaliziranih oglasa.

  5.4 Kolačići za marketing/praćenje

  Marketinški/kolačići za praćenje su kolačići ili bilo koji drugi oblik lokalne pohrane, koji se koriste za stvaranje korisničkih profila za prikaz oglašavanja ili za praćenje korisnika na ovoj web-stranici ili na nekoliko web-stranica u slične marketinške svrhe.

  Budući da su ovi kolačići označeni kao kolačići za praćenje, tražimo vaše dopuštenje za njihovo postavljanje.

  5.5 Social media 

  Na našu web stranicu uključili smo sadržaj s Facebook, WhatsApp i Instagram za promicanje web stranica (npr. “like”, “pin”) ili dijeljenje (npr. “tweet”) na društvenim mrežama kao što je Facebook, WhatsApp i Instagram. Ovaj sadržaj je ugrađen s kodom izvedenim iz Facebook, WhatsApp i Instagram i postavlja kolačiće. Ovaj sadržaj može pohranjivati i obrađivati određene podatke za prilagođeno oglašavanje.

  Molimo pročitajte izjavu o privatnosti ovih društvenih mreža (koja se može redovito mijenjati) kako biste pročitali što rade s vašim (osobnim) podacima koje obrađuju pomoću ovih kolačića. Podaci koji se preuzimaju anonimni su što je više moguće. Facebook, WhatsApp i Instagram se nalaze u Sjedinjenim Državama.

6. Pristanak

Kada prvi put posjetite našu web-stranicu, prikazat ćemo vam skočni prozor s objašnjenjem o kolačićima. Čim kliknete na “Spremi”, pristajete na korištenje kategorija kolačića i dodataka koje ste odabrali u skočnom prozoru, kao što je opisano u ovim Pravilima o kolačićima. Možete onemogućiti korištenje kolačića putem svog preglednika, ali imajte na umu da naša web-stranica možda više neće raditi ispravno.

 

Scroll to Top